Frost 2

Frost 2 kommer denne romjulen, og vi har gleden av å invitere til premiere 25. desember!

Vi får til og med besøk av snømannen fra Frost, Olaf! Olaf vil hilse på barna, og man kan ta bilder med han også.

Billetter kan kjøpes her (norsk tale)

For engelsk tale, med norsk tekst, kan du trykke her

Man kan også reservere billetter på telefon uten å måtte betale formidlingsgebyr gjennom billettsystemleverandøren. Mer info om dette på: https://www.bryggakino.no/billetter/

Kanskje et av årets høydepunkt, som tusenvis av barn og voksne har gledet seg til. Magien fra kalde Arendelle tar denne gangen uventede vendinger.

Aldersgrense er 6 år. Barn under dette kommer allikevel inn ved følge av en voksen, men vi gjør oppmerksomme på at filmen kan inneholde scener som oppleves som skremmende for de minste.

Om filmen:
Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise. I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino.

Publisert
11. november 2019
Skrevet av