Spesialvisning Frost 2

Frost 2 kommer denne romjulen, men vi har gleden av å invitere til førpremiere allerede 14. desember!

Vi får til og med besøk av snømannen fra Frost, Olaf! Olaf vil hilse på barna, og man kan ta bilder med han også. Ellers vil det foregå andre spennende ting i forbindelse med denne førpremieren- følg med!

Billetter kan kjøpes her.

Kanskje et av årets høydepunkt, som tusenvis av barn og voksne har gledet seg til. Magien fra kalde Arendelle tar denne gangen uventede vendinger.

Aldersgrense er ikke bekreftet, men det er antatt at det vil være 6-årsgrense. Barn under dette kommer allikevel inn ved følge av en voksen. Filmen har norsk tale.

Om filmen:
Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise. I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørerne Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino.

Publisert
11. november 2019
Skrevet av