Informasjon om smittevernstiltak hos Brygga Kino

Vi er stolte over å invitere våre gjester til oss igjen etter nedstengingen. Smittevernssituasjonen medfører derimot noen viktige retningslinjer som vi som kinoaktør lever etter, og som vi vil sterkt oppfordre våre gjester til å gjøre. 

Kino er heldigvis et sted det er enkelt å opprettholde tilstrekkelig avstand for å hindre smitte. For å sikre avstand har vi gjort markeringer i gulvarealet for å sikre gode køavstander, og har sterk setebegrensning. Annenhver rad er stengt, og det skal være minimum to ledige seter mellom hver separate gruppe. En gruppe kan være personer tilknyttet samme familie, eller andre grupperinger som er tilknyttet. Det er tillatt med vennegjenger som normalt er samlet, men vi ber om at ikke flere enn 2 og 2, evt. 3 og 3 sitter sammen. Vi ber våre gjester instendig om å følge seteanvisningen, da dette også indikerer ekstra rengjøring.

Alle våre saler og fellesareal vaskes hver dag, og alle kontaktpunkter blir grundig desinfisert mange ganger daglig. I tillegg vil armlener på sete vaskes etter hver eneste forestilling, slik at vi er sikre på at smitte ikke kan foregå i salen. Det vil også stå antibac ved inngang, i kiosk og ved kinosalene. 

Andre tiltak som er iverksatt er beskyttelse for våre ansatte i kiosken, hyppig rengjøring, markeringer i bakken for å sikre avstand, samt smittesporing som vi er pålagt. Smittesporing betyr at dersom man kjøper billetter i kiosken, blir man bedt om å gi et telefonnummer som kan kontaktes senere. Dermed har vi oversikt på alle som har vært i en sal på samme tidspunkt. Vi ber derfor barn som går på kino uten voksne, om å ha med telefonnummer til foresatte. Vi tar i mot kontanter, men vi fraråder denne betalingsmetoden. 

Vi vil igjen understreke at kino er et av de sikreste stedene å være i kultur- og utelivsnæringen, og vi er trygge på at våre tiltak medfører minimal smitterisiko. Vi vil også generelt anbefale god håndhygiene og tilstrekkelig avstand i våre lokaler.